Hej! 

Vad kul att du kollade in vår sida. Vi är ett teknikföretag som alltid är på jakt efter riktigt skickliga kollegor till vårt grymma team av Tre-Mekare.

Här jobbar vi med framtidens teknik på ett roligt och utmanade vis. Våra kunders krav driver oss att visa framfötterna, ta fram vår spetskompetens, investera in ny teknik, vidareutbilda oss och tillsammans kämpar vi för att varje detalj som lämnar oss är i tid och av den kvalitet som vi avtalat med kunden. Det är vi tillsammans stolta över.

Tre-Meks affärsidé är våra honnörsord, men också egenskaper som vi vill se hos alla medarbetare. Kvalitet, Flexibilitet och Samarbete. 

Vill du jobba här så ställer vi höga krav på dig men å andra sidan så tycker vi att vi är en riktigt bra arbetsgivare också.

Vad gillar du att göra på fritiden? Kanske en märklig fråga, men vi tycker det är viktigt att hela livet fungerar för att du ska prestera bra på jobbet. Hos oss jobbar vi därför 7-15,30. 35 minuter om dagen bjuder vi på, och motprestationen – att du presterar på det som är din arbetstid.

Kanske gillar du att gå på gym, få massage, spela golf eller simma? Vi har friskvårdsbidrag och självklart även företagshälsovård.

Vartannat år är det full check-up för samtliga anställda. Alla vet vi ju - Hälsan är det viktigaste vi har.  

Lämna barn på dagis? Sluta tidigt för att du ska på konsert? Träffa vännerna efter jobb? Inga problem – vi har flextid! 1 timme morgon och kväll. 

Alla är vi inte lika varandra – och det är tur. Unika egenskaper tas om hand och gör vårt företag starkare. Vi har givetvis en framtagen Likabehandlingspolicy och det är självklart att trivsel och stämning på jobbet är en viktig faktor i vår framtida succé.  

Ännu inte övertygad? Kanske en bild av att ett industrijobb är tungt, mörkt, skitigt och rentav farligt. Då är det definitivt dags att tänka om. Vi har ljusa lokaler, ny utrustning, mycket är redan helt automatiserat och sker genom datorprogrammering – och ja, visst hörs maskinerna. Men det är musik i våra öron. När maskinerna går – då producerar vi finfina detaljer - och sen finns det såklart kanonfina hörselskydd!  

Kanske finns det inga lediga tjänster just nu – men håll utkik här eller följ oss på Instagram, Facebook eller LinkedIn – då missar du garanterat inget för visst vore det kul om också du kunde bli en av alla våra fantastiska medarbetare.