Utbildningsdag inom svetsstandarder hos Tremek

Nyligen hade vi glädjen att välkomna konstruktörer från en framstående OEM-kund till en speciell utbildningsdag här på Tremek. Dagen var fylld med lärorika sessioner om svetsstandarder, särskilt anpassade för livsmedelsindustrins behov.

Vårt fokus låg på att skapa en givande dag där deltagarna kunde dyka djupt in i de kritiska aspekterna av svetsning, och förstå hur dessa principer tillämpas i praktiken. Genom en kombination av teoretiska diskussioner och praktiska demonstrationer, hoppades vi ge varje deltagare en värdefull upplevelse som de kan ta med sig tillbaka till sitt dagliga arbete.

Feedbacken vi fick från dagen var överväldigande positiv, och vi är glada över att ha kunnat erbjuda en plattform för lärande och utveckling. På Tremek tror vi på vikten av kontinuerlig utbildning och är stolta över att kunna vara en del av våra kunders och partners utvecklingsresor.

Tack till alla som deltog och bidrog till en minnesvärd och givande dag. Vi ser fram emot fler möjligheter att stödja och samarbeta med branschkollegor i framtiden.

Föregående
Föregående

Tremek meddelar driftsättning av ny CNC-maskin

Nästa
Nästa

Jul- och Nyårshälsning