Jul- och Nyårshälsning

Till alla våra uppskattade kunder, leverantörer och kollegor.

Det är vi tillsammans som gör det! Som gammal fotbollsspelare, med betoning på 'gammal', har jag lärt mig att framgång aldrig är en enmansshow.

I fotboll, som i näringslivet, är det samarbetet som formar vinnande lag.

Året som gått har varit ett bevis på detta samarbete. Vi har sett en fortsatt expansion av Tremek Onsite, vilket är ett steg mot en större och mer integrerad framtid. Vår investering i personal och maskinpark har inte bara stärkt vår kapacitet utan också vår gemensamma kompetens och produktionskapacitet. Lanseringen av vår uppdaterade code of conduct och etableringen av ett utlandsteam har varit viktiga milstolpar som formar vår kultur och vårt sätt att verka internationellt. Dessa komponenter har varit centrala under det gångna året och kommer att vara grundstenar som vi fortsätter att bygga på nästa år.

Kom ihåg, våra framgångar beror inte på en enskild individ, utan på vad vi skapar tillsammans. Och tillsammans bygger vi hållbara relationer, tjänster och produkter.

Med dessa tankar och en återblick på året som gått önskar jag er alla en riktigt God Jul och ett framgångsrikt Nytt År. Tillsammans fortsätter vi att göra skillnad!

 

Varma hälsningar,
Anders Rundqvist

Föregående
Föregående

Utbildningsdag inom svetsstandarder hos Tremek

Nästa
Nästa

HLR-utbildning och ny hjärtstartare – Tremek förstärker säkerheten i Trelleborg och Staffanstorp