HLR-utbildning och ny hjärtstartare – Tremek förstärker säkerheten i Trelleborg och Staffanstorp

Hos Tremek tar vi vår personal och våra besökares säkerhet på största allvar. I linje med detta engagemang har vi nyligen 

genomfört en ny HLR-utbildning för våra medarbetare, ledd av G Holter AB, utbildare inom första hjälpen och hjärt-lungräddning.

Denna utbildning är en del av vårt kontinuerliga arbete för att säkerställa att våra team är väl förberedda och kan agera effektivt i nödsituationer. 

Att ha medarbetare som är utbildade i HLR är avgörande, inte bara för att öka chanserna att rädda liv vid hjärtstopp, utan också för att skapa en tryggare arbetsmiljö för alla.

I samband med utbildningen har vi också investerat i en ny hjärtstartare. Med denna viktiga utrustning på plats, har vi nu hjärtstartare i båda våra lokaler – Trelleborg och Staffanstorp. 

Hjärtstartare är ovärderliga verktyg som kan göra en avgörande skillnad i akuta hjärtsituationer, och vi är stolta över att kunna erbjuda denna extra säkerhetsåtgärd.

Att investera i både utbildning och utrustning är en del av vårt åtagande att skapa en säker och hälsosam arbetsplats. 

Vi tror att dessa åtgärder inte bara bidrar till våra medarbetares välbefinnande, utan också speglar vårt ansvar som företag att ta hand om vår personal och besökare.

Vi ser fram emot att fortsätta vår resa mot att skapa en ännu säkrare och mer stödjande arbetsmiljö för alla som är en del av Tremek-familjen.

Föregående
Föregående

Jul- och Nyårshälsning

Nästa
Nästa

Tremek klarar årlig ISO 9001 revision utan avvikelser