Tremek klarar årlig ISO 9001 revision utan avvikelser

Vi på Tremek är glada att kunna meddela att vi framgångsrikt har genomfört vår årliga revision av ISO 9001-standarden utan några avvikelser. Detta är ett bevis på vårt outtröttliga engagemang för kvalitet och marknadsledande prestanda.

 

ISO 9001 är en internationellt erkänd standard för kvalitetsstyrningssystem. Att uppfylla dessa krav år efter år är inte bara en prestation, utan också en del av vårt löfte till våra kunder och partners. Det bekräftar att vi kontinuerligt arbetar för att förbättra våra processer, säkerställa högsta kvalitet på våra produkter och tjänster, och upprätthåller en kultur av excellens.

 

Vår framgång i denna revision är ett resultat av det hårda arbetet och dedikationen från vårt fantastiska team. Varje medarbetare på Tremek har bidragit till detta resultat genom sitt engagemang för kvalitet och ständig förbättring. Vi är stolta över att ha en arbetsstyrka som inte bara är högt kvalificerad, utan också djupt engagerad i våra värderingar och mål.

 

Anders Rundqvist, VD för Tremek, kommenterar: "Det är alltid skönt att få ett kvitto på att vi arbetar med rätt saker, samtidigt som vår revisor kom med några tänkvärda förbättringsförslag, som vi ska utvärdera och förmodligen implementera. Samtidigt förutsätter våra kunder att vi är ISO 9001 certifierade och arbetar proaktivt med kvalitet och ständiga förbättringar, då det är en hygienfaktor inom food & pharma."

 

Vi vill också tacka våra kunder och partners för deras fortsatta förtroende och stöd. Ert förtroende motiverar oss att ständigt sträva efter att vara bäst i branschen och att leverera lösningar som inte bara möter, utan överträffar era förväntningar.

 

Framåt ser vi fram emot att fortsätta vår resa mot kvalitetsförbättring, ständig innovation och att vara en pålitlig partner för alla våra kunder och samarbetspartners.

 

Tack för att ni är en del av vår resa!

Föregående
Föregående

HLR-utbildning och ny hjärtstartare – Tremek förstärker säkerheten i Trelleborg och Staffanstorp

Nästa
Nästa

Tremek Onsite lanserar anpassade underhållsplaner