Tremek Onsite lanserar anpassade underhållsplaner

På Tremek Onsite är vi stolta över att kunna meddela att vi nu erbjuder en omfattande och personligt anpassad service i upprättande av underhållsplaner, för att säkerställa att dina anläggningar fungerar optimalt och förblir lönsamma över tid.

En samarbetsbaserad förstudie: grunden för framgång

Inledningsvis genomför vi en noggrann förstudie, som är avgörande för att etablera de rätta förutsättningarna för varje unikt projekt. Denna förstudie utförs i nära samarbete med våra kunder, för att i ett tidigt skede identifiera och adressera de särskilda utmaningar som varje projekt innebär.
Under förstudieprocessen integrerar vi kompetenser och resurser från hela vår organisation, samt drar nytta av expertisen hos våra samarbetspartners, för att garantera en välgrundad och genomtänkt strategi. Bland de punkter vi fokuserar på under förstudien ingår:

  • Bakgrund, mål och syfte med projektet

  • Projektets omfattning och avgränsningar

  • Detaljerad kravspecifikation

  • Innovativa lösningsförslag

  • Kostnadsberäkningar

  • Viktiga milstolpar i projektet

  • Innovation och Kvalitet


Med gedigen erfarenhet av att driva förstudier och med en hängivenhet till hög kvalitet, prioriterar vi på Tremek att vår kommunikation är lika klar och tydlig som våra underlag till beställare och beslutsfattare.
Vi ser inte bara på den initiala implementeringen, utan även på långsiktigt och löpande underhåll. Därmed inkluderar våra förstudier även en titt på hur den planerade lösningen påverkar den löpande underhållsplanen och kan, om så önskas, belysa underhållsplanen som ett separat projekt.

Ditt Projekt, Vår Expertis

Vare sig det handlar om att utforska en idé eller att implementera en omfattande underhållsplan, finns vi här för dig. Som din dialogpartner, bollplank och rådgivare genom hela processen, är vårt mål att realisera dina projektidéer med en stabil och säker grund för framtiden.

Vi välkomnar dig att ta del av den sakkunskap och den expertis som har gjort Tremek Onsite till en pålitlig partner i branschen. Låt oss tillsammans utforska hur vi kan förbättra och optimera dina anläggningars prestanda och livslängd genom genomtänkt planering och förvaltning.

Föregående
Föregående

Tremek klarar årlig ISO 9001 revision utan avvikelser

Nästa
Nästa

Tremek välkomnar ny affärsutvecklingschef, Richard Lindbro