Tremek välkomnar ny affärsutvecklingschef, Richard Lindbro

Vi är mycket glada att kunna meddela att Richard Lindbro har anslutit sig till Tremek som vår nya affärsutvecklingschef.

Med över 30 års erfarenhet inom livsmedelsindustrin och från sin tidigare roll inom Food & Pharma hos AFRY, tillför Richard en omfattande expertis till vårt team.

Hos AFRY har Richard specialiserat sig på turnkey-projekt för livsmedelsindustrin i Sverige; allt från greenfield-anläggningar till mindre ombyggnadsprojekt i befintlig produktion. Hans kompetens sträcker sig inte bara över den svenska marknaden; han har även betydande erfarenhet av arbete utomlands, vilket kommer innebära ytterligare möjlighet för tillväxt inom Tremek´s utlandsavdelning.

Richard kommer att inrikta sig på att utveckla befintliga affärsrelationer samt skapa nya samarbeten. Detta ligger helt i linje med vårt mål att förstärka vår position som den ledande totalleverantören av svetsade och maskinbearbetade konstruktioner i rostfria material.

Tremek är verksamma inom service och förebyggande underhåll och en ledande aktör inom rörtekniska installationer med huvudsaklig inriktning mot food & pharma, kemindustri, kraftvärmeverk, kärnkraft och forskningsanläggningar. Med Richards expertis kommer vi att fortsätta stärka vårt erbjudande och expandera våra tjänster.

Om du är intresserad av att lära dig mer om hur Tremek kan gynna ditt företag, tveka inte att kontakta Richard Lindbro direkt.

📞 0730-215859

📧 richard.lindbro@tremek.se

Han ser fram emot möjligheten att diskutera hur Tremek kan uppfylla och överträffa dina förväntningar.

Föregående
Föregående

Tremek Onsite lanserar anpassade underhållsplaner

Nästa
Nästa

Tremek Onsite Lanserar Internationellt Team