Tremek Onsite Lanserar Internationellt Team

Tremek Onsite, ledande inom högkvalitativ finmekanik och mekanisk drift och underhåll, är glada att kunna meddela lanseringen av sin internationella avdelning. Denna nya avdelning kommer att erbjuda teknisk expertis inom rördragning, maskinbearbetning och svetsning i rostfritt stål till aktörer inom food & pharma-industrin världen över.

Tremek Onsites internationella avdelning är bemannad av några av företagets mest erfarna och kompetenta medarbetare. Med arbetslivserfarenhet från en rad olika länder - inklusive Storbritannien, Spanien, Ungern, Israel, Danmark, Italien, Polen, Grekland, Ryssland, Tyskland, Finland, Belgien, Japan och USA - har dessa experter en unik förmåga att förstå och möta de specifika krav och utmaningar som företagets kunder kan ställas inför på den globala marknaden.

"Vårt mål är att erbjuda en snabb, flexibel och effektiv service, skräddarsydd för varje enskild klients specifika behov och projekt", säger Jan Cervin, enhetschef på Tremek Onsite. "Vi är stolta över vår tekniska kompetens och långa erfarenhet av att arbeta i olika kulturer och miljöer, vilket garanterar att vi alltid levererar högkvalitativa lösningar oavsett var i världen vår kund befinner sig."

Med lanseringen av sin internationella avdelning fortsätter Tremek Onsite att bygga vidare på sitt rykte om att leverera service av högsta kvalitet, pålitlighet och säkerhet.

För de företag som väljer att anlita Tremek Onsites internationella team, erbjuds en partner som delar deras engagemang för kvalitet och innovation, och som strävar efter att hjälpa dem att nå nya höjder i sin verksamhet.

Om du vill veta mer om hur Tremek Onsites internationella avdelning kan hjälpa ditt företag att expandera och lyckas på den globala marknaden, är du välkommen att kontakta oss. Vi ser fram emot att diskutera dina behov och ta reda på hur vi kan stödja ditt internationella projekt.

Föregående
Föregående

Tremek välkomnar ny affärsutvecklingschef, Richard Lindbro

Nästa
Nästa

Tremek lanserar uppdaterad Code of Conduct – ett åtagande för etik och ansvar