Tremek lanserar uppdaterad Code of Conduct – ett åtagande för etik och ansvar

Tremek är glada att meddela lanseringen av vår uppdaterade Code of Conduct, en samling principer och riktlinjer som syftar till att säkerställa högsta möjliga etiska och ansvarsfulla beteende inom företaget.

Tremeks ledning är stolta över att offentliggöra vår nya Code of Conduct, som speglar företagets värderingar och etiska principer. Den nya uppsättningen regler och riktlinjer utgör en vägledning för alla anställda och samarbetspartners när det gäller att agera ansvarsfullt och etiskt inom företaget och gentemot våra kunder och samarbetspartners.

Vår Code of Conduct innefattar en rad viktiga områden, bland annat:

  • Integritet och företagsetik: Vi strävar efter att agera med integritet och ärlighet i alla våra affärsrelationer och beslut.

  • Mänskliga rättigheter och arbetsvillkor: Vi respekterar och stöder mänskliga rättigheter och erbjuder en trygg och inkluderande arbetsmiljö för alla anställda.

  • Hållbarhet och miljöansvar: Vi arbetar aktivt för att minska vår miljöpåverkan och bidrar till en hållbar utveckling.

  • Anti-korruption och mutor: Vi tolererar inte någon form av korruption eller mutbrott och arbetar för att motverka sådana beteenden.

  • Högrisk- och konfliktmineraler: Vi är fast beslutna att följa regulatoriska och kundkrav gällande förbud och begränsning av ämnen, inklusive farliga ämnen och konfliktmineraler.

Tremek är engagerade i att upprätthålla en företagskultur som uppmuntrar etik och ansvar, och vi tror att vår nya Code of Conduct kommer att vara en nyckelkomponent i detta arbete. Vi förväntar oss att alla anställda och samarbetspartners följer dessa riktlinjer och hjälper oss att fortsätta att vara en ansvarstagande och etisk organisation.

Läs vår code of conduct här

Föregående
Föregående

Tremek Onsite Lanserar Internationellt Team